DE HEERLIJKE LOUNGE-STOELEN VAN PARTICOLARE

De “chill-sack” en ‘’lounge-stool” van PARTICOLARE

Een verrassend fijne zit en toch het op-en-top loungegevoel. De PARTICOLARE chair is niet zomaar een loungestool! Maak kennis met zowel de PARTICOLARE chillsack als de PARTICOLARE lounge-stool. De chillsack en lounge-stool zijn beiden lekker eigenwijs en eigentijds. De lounge-stool en chillsack zijn zitzakken voor buiten én binnen. Een echte blikvanger in je tuin, op je veranda of balkon, in de man-cave, de slaapkamer of in je serre. Wil je eens wat anders? Dan zijn de hoezen gemakkelijk te wisselen van kleur! De ruime keuze uit unieke natuurlijke kleuren maken met de lounge-stool en de chillsack de beleving compleet.

Alle lounge-stoelen en chill zakken zijn te verkrijgen in zowel binnen- als buiten stoffen. De buitenstoffen zijn allen UV-werend en waterafstotend en zijn daarom geschikt voor je tuin of balkon.

Met PARTICOLARE geef je jouw interieur een originele en persoonlijke draai. PARTICOLARE betekent ‘bijzonder’, en dat is dan ook precies wat wij met onze designs overbrengen. De collectie van PARTICOLARE wordt door Sabine Boogerd ontworpen. De artikelen hebben elk een uniek karakter. Inspiratie kan komen vanuit de kleinste dagelijkse acties rondom huis, maar ook door trips naar het buitenland, door kleuren uit de natuur en door bijzondere materialen. Twee keer per jaar brengen wij een nieuwe collectie uit, waar we de trendkleuren van het komende seizoen in terug laten komen. Nog een pluspunt: De productie vindt lokaal plaats en wij leveren zo veel mogelijk CO₂-neutraal.

PARTICOLARE zitzak kopen

Bij ons in de webshop (www.particolare.eu) vind je een uitgebreid aanbod aan kussens, plaids, loungestoelen, poefs, houten krukjes en schalen, keramiek en keukenproducten(of linnen). Bekijk het uitgebreide aanbod. Wil je advies met betrekking tot de inrichting van je huis? We helpen je graag met een keuze maken.

Mail naar office@particolare.info en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Loungestoelen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina